Martin Windelborgs succes med salg af mobil tilbehør

Martin Windelborgs skaber succes online

Læs her om Martins erfaringer med start og drift af hans virksomhed der sælger mobil tilbehør online.

Jeg har været så heldig, at få lov til at interviewe Martin omkring hans iværksætterliv.  Sidst i artiklen kommer han endda med sine bedste råd til dig som ny virksomhedsejer.

 

Martin kan du fortælle lidt om dig selv?

Mit navn er Martin Windelborg, jeg er 18 år gammel og studerer til daglig på Aalborg Handelsgymnasium.  Igennem min uddannelse har jeg mulighed for at omsætte noget af alt den teoretiske viden til praksis, hvilket også har været med til at skabe min grundlæggende viden omkring, at drive virksomhed.

Jeg har stor interesse for at lave gode forretninger og lægger også alle mine kræfter i dette. Derfor driver jeg ved siden af min uddannelse, virksomheden Deltin. som sælger mobil tilbehør og gadgets online.

 

Hvad er din erfaring med at drive e-handel?

 

Min erfaring stammer primært online fra artikler, debatter eller lignende. Ellers har jeg erfaret meget igennem princippet ’’Learning-by-doing’’ hvor jeg flere gange har sprunget ud i noget og lært det hen ad vejen. Jeg tror på at man som iværksætter en gang imellem bare skal gribe chancen, selvom man ikke har den store erfaring indenfor området.

 

Valget faldt på mobil tilbehør og gadgets, hvorfor?

 

Jeg havde ikke det store fokus på hvilke produkter jeg ønskede at sælge, det handlede mere om at komme i gang med at drive en webshop og alt hvad det indebar.  Dog elsker jeg selv fedt mobil tilbehør og gadgets, hvilket nok var grunden til det var det som det endte med.

Det var selvfølgelig en fordel at jeg havde en interesse indenfor, hvad jeg ville sælge, men det var langt fra altafgørende for hvorvidt jeg ville starte eller ej.

Mit fokus har været på god kundeservice og styr på markedsføringskanalerne lige fra starten, da jeg mener det er her, man er med til at gøre forskellen på en god og dårlig webshop.

 

På hvilke områder mener du, at du skiller dig ud fra mængden?

 

Jeg skiller mig ud fra mængden ved at hele tiden tage ved lære og hele tiden forsøge at blive klogere på alt omkring e-handel.  Derudover har jeg en lys tilgang til tingene og er god til at tænke i nye baner.

Dette tager jeg selvfølgelig med i min virksomhed, som hele tiden vil udvikle sig og blive bedre igennem målrettet arbejde.

 

Hvor mener du at Deltin befinder sig om 2 år?

 

Om 2 år er Deltin betydeligt større end hvad den er i dag. Sortimentet vil indeholde endnu flere produkter indenfor de nuværende kategorier, men også have udvidet med produkter til alle smartphones og tablets.
I takt med at denne branche udvikler sig hele tiden, vil jeg forsøge at komme blandt de første med alle de nye spændende produkter.

 

Sig hvad du har på hjertet?

 

Til jer der sidder derude med en lille iværksætter i maven og overvejer at starte en webshop med mobil tilbehør, gadgets eller noget helt andet – GØR DET. Selvom markedet er stort er det altid muligt at differentiere sig fra de andre. Find en niche indenfor noget og fokuser virkelig på den niche, markedsfør dig bedre end de andre, et eller andet! Der er masser af muligheder for at få succes med din virksomhed, selvom der er andre store spillere på markedet.