Sådan ser foliehytten ud d. 22/4-2015

Salg af Folie – Succes på 15 dage

Er det svært at få succes med ens webshop? Nej det er det ikke men du skal ikke gøre det alle andre gør.

Jeg oprettede for nylig en webshop igen, denne gang forsøger jeg mig med salg af folie. Det er ikke en webshop som så mange andre kunst og bolig hjemmesider, men en såkaldt reseller hjemmeside. Hvad betyder det så?

Det betyder, at jeg forhandler folie produkter, som eksempelvis vinduesfolie, tavlefolie, bilfolie og mange andre folie varianter – Det foregår dog via en leverandør, altså en slags dropshipping.

Som jeg vanlig vis gør, opretter jeg en blog del i WordPress, det vil sige “…/blog”. Årsagen til, at jeg blogger i et særskilt CMS system skyldes, at jeg bedre kan lide at blogge i wordpress, derudover er det en del nemmere at SEO optimere og giver god trafik til min shop.