SEO – Få topplaceringer nu

SEO står for "Search Engine Optimization", på dansk "søgemaskineoptimering". Ved at optimere din hjemmeside, dine tekster og indhold så de tilgodeser søgemaskinerne, vil du med god og effektiv SEO kunne nå til tops i Google. SEO er en effektiv måde, hvorpå du får skabt relevant indhold der tilsikre, at retningslinjer og "Best practice" bliver overholdt i forhold til søgemaskinerne.

Effektiv Linkbuilding

Links af høj kvalitet er uvurderlige. Jeg kan hjælpe dig med, at få relevante links til din hjemmeside og skabe mere trafik!

SEO optimerede tekster

Kvalitet og SEO skal hænge sammen. Lad os sammen få skabt nogle tekster der sælger, men som søgemaskinerne læser.

Sociale Medier

Betydningen af din tilstedeværelse på sociale medier får i stigende grad betydning for din SEO strategi. Få mere omtale idag!

Hvorfor SEO?

Noget af det vigtigste ved SEO er, at huske på du skriver til mennesker og ikke "kun" til søgemaskinerne. Godt indhold, gode overskrifter og god søgemaskineoptimering skaber både naturlig trafik til din hjemmeside, men samtidig får du en masse besøgende fra søgemaskinerne.

I forbindelse med min egen tøj og sko webshop, kom gennemsnitligt 66% af de besøgende fra Google. Derfor er det åbenlyst, laver man ikke SEO på ens hjemmeside, vil man gå glip af potentielle 66% af omsætningen.

Resultater der holder:

Et af de mest tungtvejene argumenter for SEO, i stedet for Adwords og anden PPC annoncering er, at det holder lang tid. Det betyder, at når du investere din egen tid eller køber SEO ydelser vil du se en øget trafik til din søgemaskine i lang tid. Du behøver ikke købe dig til annoncering for, at få besøgende, går du i seng eller tager du på ferie vil de besøgenede blive ved med at komme ind på din hjemmeside eller webshop igen og igen.

Vind over din konkurrent:

Med en målrettet og seriøs strategi, vil du kunne komme til tops i Google, Bing og de andre søgemaskiner. Den side der ligger nr. 1 på Google får gennemsnitligt 36% af trafikken når der søges, nr. 2 får blot 12,5%, hvorfor det er helt essentielt, at du forsøger at ranke så godt som muligt, gerne i top10.

Forøg din omsætning:

På den sko og tøj butik jeg ejer, kommer 60% af salgene fra Google, hvilket er meget normalt for webshops. Så har du i dag eksempelvis 10% omsætning fra Google, er der et øget potentiale på hele 50% såfremt du investere i SEO. En god markedsføringsstrategi bør indeholde søgemaskineoptimering af din webshop, det er med garanti den bedste og mest rentable investering du nogensinde gør dig.

Billig markedsføring:

SEO er en af de billigste former for markedsføring der findes. Hvis du benytter det rigtige marketings firma, så kan du for ganske få penge øge din omsætning betragteligt. Er du i tvivl om værdien, kan du jo som udgangspunkt altid vælge en lille løsning og herefter skalere op når du ser effekten.