Tekstforfatter

Tekster der sælger

Det vigtigste indhold på din hjemmeside, er ubetinget dine tekster. De kan læses af søgemaskinerne, de kan læses af dine besøgende og de linkes til såfremt de er skrevet godt!

Fordelen ved professionelle tekster

Der er KUN fordele ved tekster skrevet af folk der skriver til dagligt. En af disse fordele er uden tvivl indhold og den røde tråd. Dygtige tekstforfattere skriver ikke som om teksten var en manual til dit værktøj, men de skriver i følelser og oplevelser. Nedenfor finder du eksempler på dårligt skrevne tekster og gode tekster.

MÅLGRUPPE

En god tekstforfatter interessere sig for, hvad kunderne ønsker at høre, hvorfor og hvordan. Derfor målretter den gode tekstforfatter altid teksten til netop dine kunder.

HVORFOR KØBER VI?

Der er 4 former for køb. Følelsesmæssige årsager, Funktionalitet, Psykologiske behov og Tilfældigheder. Jeg kan hermed, med en tekst påvirke 2/4 årsager til køb. Omvendt kan man sige, at med en god tekst kan du øge chancen for et godt salg med 50%.

STRATEGI

Hvor vil du hen og hvor vil dine kunder hen? Hvad vil du fortælle, hvilken oplevelse skal dine kunder have. Jeg fortæller din historie, så modtageren forstår den.

VÆRDIER

At brande sig selv handler i den grad om værdier. Derfor skal dine værdier, hænge sammen med din strategi og det kan jeg som tekstforfatter hjælpe dig med at udtrykke.

Skriv et svar